Damgolfen

Damgolfen - Tisdagsgolf på Skinnarebo för damer

Tisdagstävlingen är öppen för alla (gäster betalar greenfee, inga greenfee-checkar gäller då det är en tävling).

Starttid är mellan 15:20 - 17:30 och anmälan sker via Golf.se

Vi lovar dig att du blir väl omhändertagen och det är ett perfekt tillfälle att lära känna andra spelare i klubben

Har du frågor eller synpunkter är du varmt välkommen att kontakta någon av oss i Damkommittén

Damgolf 2021

Vi har flytande klassindelning i A och B‐klass. Spelformen är slaggolf. Om vi är färre än 14 deltagare så blir det endast en klass.

Startavgift är 50 kr när vi spelar 18 hål, 25 kr när vi spelar 9-hål (betalning via swish). Segraren i varje klass vinner ett presentkort (Shopen Skinnarebo/Shoppingkort) till ett värde av 150 kr vid spel över 18-hål, 100 kr vid spel över 9-hål.
Tvåan i varje klass får en lunchkupong i resturangen vid spel över 18 hål, fikakupong vid spel över 9 hål. Trean i varje klass får ett paket bollar. Närmast hål eller linjen vinner ett paket bollar.

Varje gång man är med får man 1 deltagarpoäng, och placering 1-10 får poäng från 10 ner till 1 poäng. Vid säsongens slut summerar vi poängen och uppmärksammar de som är på placering 1-3 lite extra.

Vid kraftigt regnväder kan det hända att vi tar ett beslut att enbart spela 9 hål eller 11 hål.

Obs, vi måste släppa igenom boll som trycker på när vi själva har problem – håll koll bakåt. Om vi ligger efter föregående boll så måste vi försöka ”ta ikapp” så att det blir ett bättre flyt.

Avslutningstävling

Efter sista rundan för säsongen kommer det att spelas en avslutningstävling söndagen den 26 september. Alla damer i klubben är välkomna att vara med i avslutningstävlingen. Tävlingen avslutas med mat och prisutdelning (plats meddelas senare).

Anmälan och scorekortshantering

Anmälan sker på GOLF.se - mina sidor. Vid anmälan väljer man sen eller tidig starttid och beroende på hur spelarna för respektive spelomgång har valt så varierar brytpunkten mellan sen och tidig start från gång till gång.

Lottning sköts av damkommittén. På speldagen hämtas scorekortet i damernas omklädningsrum och betalning görs samtidigt med swish.
Efter rundan så läggs scorekorten i brevlådan i omklädningsrummet.

Om du har några frågor om lottning, starttider eller annat så kontakta damkommittèn. Kontaktuppgifter hittar du under Damkommittéen

Golfresor

Under rådande omständigheter har vi beslutat att inte ordna någon 2-dgrs golfresa eller Hemlig 1-dgrs golfresa under 2021. Vi återkommer med detta till 2022.

Seriespel Småland

Vi har lag anmälda i D50, D60 och D70 för seriespel i Småland.
Kontaktpersoner är Eila Mårtensson för D50, Yvonne Gustavsson D60 samt Britt-Marie Sandén för D70.

Medlemsmeny

Till toppen

   Design and copyright by 1002.se