Torsdagsgolfen

Torsdagsgolfen - Regler 2021

Läs detta - det är VIKTIGT - gör du fel blir du diskvalificerad

För att få delta måste man ha fyllt 18 år. Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få starta. Tag kontakt med kansliet för information.
Flytande klassindelning, A och B klass
Slaggolf - Max handicap 36 - Startavgift 80:-
Segraren i varje klass vinner ett presentkort, hämtas på kansliet efter deltävling.
Vid regnoväder samt åska räknas inte omgång med mindre än 50 % färdigspelade rundor
Vid avbruten runda måste scorekort lämnas in för att erhålla deltagarpoäng
Det är inte tillåtet att träna på banan innan start, första rundan för dagen räknas

Poängberäkning

Samtliga deltagare erhåller 1 deltagarpoäng
De 10 första i varje klass erhåller poängen 10 ned till 1
Första och sista nio (vid 18-håls runda). Där erhåller de 3 bästa scorerna poängen 3 ned till 1

Anmälan och scorekortshantering

Tidsbokning sker på Kansliet.
Anmälan måste göras i Git innan start.
Betalning enbart med Swish, Qr kod och swish finns både på kansli och i herrarnas omklädningsrum.
Swish nummer för Torsdagsgolfen: 0793007282
Har man anmält sig på tidsbokning och inte dyker upp tas en straffavgift ut på 50:-, de pengarna går direkt slutspelet.
Betalar man inte sin straffavgift inom 7 dagar från speldagen, stryks man från torsdagsgolfen under hela året.
Scorekorten lämnas i lådan som finns i herrarnas omklädningsrum.
Handicapet regleras automatiskt av TD vid scoreinmatningen.

Starttider

Bokningsbara tider 1 vecka i förväg mellan 15.00-18.00, Bokning sker enbart på kansliet.

Tider som ej är uppbokade onsdag kväll går tillbaka till klubben.

Slutspel

De 32 bäst placerade till final, vid delning gäller lägst handicap.
Finalen spelas som slagtävling med hcp.
3 lottade spelare från de 3 sista omgångarna (1 per omgång). Lottas efter sista spelomgång.
3 wildcards
Föregående års vinnare är direktkvalificerad till årets final.
Avslutningsfest med prisutdelning hålls som vanligt efter finalen.

Running Eclectic

Eclectic betyder att välja ut. I detta fall väljer du ut bästa resultatet på varje hål när du spelar torsdagsgolfen och för upp det på tavlan som kommer finnas uppsatt. Segrar gör den som har lägst totalresultat efter att serien är färdigspelad. (OBS: enbart rundor som spelas i torsdagsgolfen får man räkna.) man har också ett scorekort som ska signeras med datum som lämnas in efter säsong.
Detta är en tävling i tävlingen, priset är 100:- (skriv Running eclectic och namn vid betalning.) Deltagandet i Running Eclectic är frivilligt.

Resultatrapportering

Kommer att ske på hemsidan.
Inmatningen av scorerna sköter TD torsdagsgolfen

All pengahantering tas omhand av Hasse Johansson

Lycka till! - Torsdagsgolfen