Hemmavinsten

Ta chansen att göra det stora klippet!

Vår klubb har valt att gå med i det nya lotteriet Hemmavinsten. Lotteriet drivs av Jönköpings Idrottsallians och är bara öppet för de föreningar som ingår i alliansen, vilket vi gör.

Lotteriet fungerar ungefär som ”halva-potten”-lotterier som många säkert känner igen. Lott köps genom en prenumeration och den betalas genom autogiro. Varje lott kostar 100 kr per månad och av detta belopp går hela 42 kr direkt till föreningen!

Lika mycket, alltså 42 kr, sätts av till två dragningar per månad med en enda vinnare i varje dragning. Dragning sker gemensamt för alla sålda lotter, d.v.s. alla föreningars lotter ingår i dragningen.

Ett litet räkneexempel;
Om det säljs 5 000 lotter i Jönköping, går 210 000 kr (5 000 x 42) direkt till de säljande föreningarna. Lika mycket – 210 000 kr – går till de två dragningarna per månad där alltså en ensam vinnare får 105 000 kr vid varje dragning!

Den förening som registrerats för den vinnande lotten får dessutom 2 kr per lott som en bonus. Vid 5 000 kr ger detta alltså 5 000 kr till den säljande föreningen (x 2 dragningar).

Detta går inte att missa - Anmäl Dig nu! hemmavinsten logo 150x90

Du stöttar Din förening Skinnarebo Golf & CC samtidigt som Du kan få mycket tillbaka.

Fyll i beställningsformuläret redan nu och lämna eller skicka det till kansliet.

Hemmavinsten Anmälan

Allmänna villkor Hemmavinsten