topptogolf 01a

Regler 2017

För att få delta måste man fyllt 18 år. Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få starta. Tag kontakt med kansliet för information. Flytande klassindelning - A och B-klass - Slaggolf - Max handicap 36 - Startavgift 60: -
Segraren i varje klass vinner ett presentkort på 300: - i golfshopen.
Vid regnoväder samt åska räknas inte omgång med mindre än 50 % färdigspelade rundor.
Vid avbruten runda måste scorekort lämnas in för att erhålla deltagarpoäng.
Det är inte tillåtet att träna på banan innan start, första rundan för dagen räknas.

Poängberäkning

Samtliga deltagare erhåller 1 deltagarpoäng.
De 10 första i varje klass erhåller poängen 10 ned till 1.
Första och sista nio (vid 18-håls runda). Där erhåller de 3 bästa scorerna poängen 3 ned till1.

Anmälan och scorekortshantering

Tidsbokning sker på lista i herrarnas omklädningsrum. Nytt är att du måste också anmäla dig i GIT-systemet innan du går ut och spelar.

Anmälan samt betalning innan start görs i Restaurangen. Tänk på att ha JÄMNA pengar. Du kan också betala via swish, till nummer 0708852073. Vid start när inte restaurangen är öppet erläggs 60:- plus namn och golf-ID i greenfee kuvert (INNAN START). På kuvertet skriv också ”Torsdagsgolf”. Har man anmält sig på tidsbokning (listan i herrarnas omklädningrummet) och inte dyker upp tas en straffavgift ut på 60: -, de pengarna går direkt slutspelet. Betalar man inte sin straffavgift inom 7 dagar från speldagen, stryks man från torsdagsgolfen under hela året. Scorekorten lämnas i lådan som finns i herrarnas omklädningsrum. Handicapet regleras automatiskt av kansliet ej i kortterminalen om inte annat anges. Du som spelar tävling under fredagen, ska säga till på kansliet vid start, för att få snabb handicapjustering.

Starttider

Man kan spela sin runda under hela torsdagen (gäller även oldboys)
Bokningsbara tider 1 vecka i förväg mellan 15.00-18.00, går att göra på lista i herrarnas omklädningsrum. Listan sitter uppe torsdag t.o.m. måndag.

Slutspel

De 30 bäst placerade till final, vid delning gäller lägst handicap.
Finalen spelas som slagtävling med exakt hcp.
3 lottade spelare från de 3 sista omgångarna (1 per omgång). Lottas efter sista spelomgången.
2 wildcards.
Föregående års vinnare är direktkvalificerad till årets final.
Avslutningsfest med prisutdelning hålls som vanligt efter finalen.

Resultatrapportering

Kommer att ske på hemsidan. (Magnus Häll)
Resultatlistor sätt även upp på kansliet.
Inmatning av scorerna sköter torsdagsgolfen.

All pengahantering tas omhand av Krister Rundberg.
Ca: 1000:- går till V75 spel / vecka, resterande pengar går till slutspelet.
Vid vinst går 50 % till klubben för banförbättringar (ni bestämmer vad vi skall göra).
50 % går tillbaka till spelaren.
Vinst till enskild spelaren som inte överstiger 100: - tillfaller klubben och banförbättringar.

V75 regler

Vi spelar nästföljande helg efter genomförd torsdagsgolf.
Systemet ombesörjs av Krister Rundberg.
Redovisning sker via hemsidan/Torsdagsgolf/V75.
På hemsidan ser ni aktuell rad, kupongnummer, antal deltagare och eventuell vinst.