Integritetspolicy

Vi respekterar och skyddar integriteten hos de personer som besöker Skinnarebo Golf & Country Clubs webbplats. Personligt spårbar information om dig ges aldrig ut till tredje part.

När du först besöker vår webbplats, skickas en "cookie" till din dator. En cookie är en databit som identifierar dig som en unik användare. Vi använder cookies för att förbättra servicen och för att se hur vår webbplats används. Detta görs möjligt genom att lagra användar-preferenser i cookies och genom att studera mönster i hur våra besökare använder webbplatsen. Vi kommer inte att publicera våra cookies till någon tredje part utom i fall där det krävs enligt lag, som t. ex. en fullmakt, rättsorder eller liknande. De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies. Du kan ställa om din webbläsare så att den vägrar att ta emot cookies eller indikerar då en blivit skickad. Var dock uppmärksam på att vissa delar av vår webbplats kan få begränsad funktionalitet om du väljer att inte acceptera cookies.

Vad för slags information samlar vi in?

Vi samlar inte in unik information om dig (som namn, e-postadress, etc) utom då du är i full vetskap om detta. Vi noterar och sparar information som tid, webbläsare, webbläsarspråk och IP-adress med varje besök.

Länkar till andra sajter

Ditt medgivande

Genom din användning av vår wepplats, samtycker du till vårt samlande och användande av din information, såsom vi har beskrivit i denna policy. Denna integritetspolicy kan ändras. Om detta sker, visas ändringarna på denna sida så att du alltid är medveten om vilken information vi samlar, hur vi använder den, och under vilka omständigheter vi vidarbefodrar den.

Skinnarebo Golf & Country Club  |  Uppdaterad 2010-02-11