Damgolfen

På tisdagar har vi damdagar på Skinnarebo.

Då är damer/tjejer välkomna att spel GOLF.

Vi har tid mellan 15.30–18.00 och lottar bollarna.

Vi lovar att du blir väl omhändertagen och att det är ett perfekt tillfälle att lära känna andra damgolfare.

Har du frågor, synpunkter e. dyl. är du välkommen att kontakta någon av oss i Damkommittén.

Damgolf 2017

Flytande klassindelning i A o B‐klass. Slaggolf.
Startavgift 50 kr (jämna kontanter).
Segraren i varje klass vinner presentkort i shopen (200 kr)
Tvåan i varje klass får 1 pkt bollar+trisslott
Trean i varje klass får 1 pkt bollar
Vid kraftigt regnväder kan det hända att vi tar ett beslut att enbart spela 9 hål ev 11 hål.

Poängberäkning

Samtliga deltagare erhåller 1 deltagarpoäng de 10 första i varje klass erhåller poäng 10 ned till 1.
En totalställning kommer att föras efter varje tisdagsrunda.
Efter sista rundan för säsongen kommer det att spelas en avslutningstävling en lördag som ej ingår i totallistan.
Där alla får vara med och spela avslutningstävling är en separat tävling med egna priser från våra sponsorer.

I anslutning till prisutdelningen i Skinnarebo restaurang kommer vi att förtära mat.

Anmälan och scorekortshantering

Anmälan sker på GOLF.se mina sidor där du väljer om du vill ha tidig eller sen start.

Lottning sköts av kansliet.

Betalning sker uppe på Skinnarebo i restauranegn där scorekorten lämnas ut av någon från damkommittén.

Hobbyslaget

Lägger vi på en fredageftermiddag på hösten som vanligt med kanonstart kl 16:00 och spelet är bästboll i 9 hål (dam bjuder in herre).
Sedan avslutas tävlingen i restaurangen (grillkväll) med prisutdelning.

Matchspel

Internt klubben

Möte mot Jönköping som vi hade förra året i maj på Skinnarebo, september Jkpg.

Seriespel Småland

Ett D50 anmält. Speldagar 4 juni Lagan och den 10 sept Ramkvilla.

Damgolfen sidor