Copyright information

Det material som finns i webbpresentationen är resultatet av inspiration, möda och hårt arbete.

Detta arbete omfattas av svensk och internationell lagstiftning om upphovsrätt. Det innebär att det är förbjudet att i kommersiellt syfte kopiera, helt eller i delar, all text och bild på alla sidor som omfattas av Skinnarebo Golf & Country Clubs hemsida, utan uttryckligt tillstånd från innehavaren.

Vi kommer omgående och utan föregående varning att anmäla all otillåten användning av text eller bild från Skinnarebo Golf & Country Clubs hemsida till ansvarig myndighet.

Frågor om användning av materialet på vår webbpresentation skickas till vår Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.